Aanspreekpersoon Integriteit (API)

 • Wendy Krols Aanspreekpersoon Integriteit

  Ik ben Wendy Krols, 1 van de club-API’s (Aanspreekpersoon Integriteit).

  Ik heb 7 zonen en 1 dochter. 4 zonen spelen bij Patro (U 9 – U 11 en U 15), 3 zonen zijn actief in een andere club.
  Omdat ik het psychisch en sociaal welbevinden op de club zeer belangrijk vind, heb ik de cursus “Club-API” van Voetbal Vlaanderen gevolgd. Vanuit mijn opleiding Maatschappelijk Assistent en Psychologie beschik ik over de nodige vaardigheden om moeilijke thema’s bespreekbaar te stellen, actief te luisteren en empathisch te zijn. Als Club-API luister ik naar je vraag of verhaal, behandel jouw melding in alle discretie en verleen ik je advies bij de mogelijke vervolgstappen of doorverwijzing.

  We hebben hiervoor in de club een duidelijk en correct actieplan. Jij, als sporter, ouder, trainer, bestuurder of andere vrijwilliger binnen onze club, kan bij mij, als Club-API terecht met een vraag, vermoeden of klacht over seksueel en ander grensoverschrijdend gedrag. Ik ben vaak op Patro aanwezig (vooral tijdens de trainingen/matchen van mijn zonen) en je mag me dan altijd aanspreken, maar je kan me ook bellen op +32496902508 of mailen naar api@patrohoevenen.be om een gepast moment voor jou en mij te zoeken.

 • Michael Furr Aanspreekpersoon Integriteit

  Vanuit Voetbal Vlaanderen kwam de verplichting om per club minstens 1 API (aanspreekpunt Integriteit) te hebben. Ik heb niet getwijfeld om deze opleiding te volgen vermits ik geloof dat kinderen zich goed moeten voelen in hun omgeving ondanks alle hedendaagse uitdagingen om zich ten volle te kunnen ontwikkelen zowel voetbaltechnisch of als mens.

  Over mij:
  Tot voor kort was ik op Patro te vinden, maar ondertussen heb ik andere oorden opgezocht. Dit weerhoudt mij er echter niet van om mij toch als API voor Patro in te zetten. Mijn verdere sportieve vrije tijd vul ik in met zwemmen, fietsen en lopen na jaren zelf gevoetbald te hebben.
  Je kan bij vragen, vermoedens of klachten over seksueel of ander grensoverschrijdend gedrag bij mij terecht voor een luisterend oor in alle discretie zodat we samen de juiste stappen kunnen overleggen. Je mag me een mailtje sturen op api@patrohoevenen.be of contact opnemen op het nr +32498684818.